Zárcsere- Zárszerviz gyors szolgálat éjjel- nappal hívható.

Zárcsere - Zárszerviz Budapest

Zárcsere zárszerviz 1 kerület a kérdés?

Egy órán belül megoldódhat a zár probléma!

2017. szeptember 29. - Zárkirály

Zárcsere a nap bármely szakaszában akadhat. Legyen szó egy vitás helyzet, egy válás, új tulajdonos váltás, elhagyott kulcscsomó, elromlott zár minden esetben zárcsere szolgáltatásra lesz szükségünk.

Természetesen akkor járunk a legjobban ha jól körül szaglásszuk ezt az elcsépelt helyzetet. Kezdjük azzal, hogy a hozzánk közel eső kerület vagy területen keresünk szolgáltatót. Az első kerület révén próbálkozzunk megfelelő kulcsszó bevitelével például Zárcsere zárszerviz 1 kerület.

Azonnal kapunk legalább tíz szolgáltatót akikből az első három drága hirdetés. Hiába a kiszállási díj nélküli munka a hirdetést akkor is be fogják vasalni rajtunk ugyanis elsőnek lenni nem olcsó! Ezt valakinek meg kell fizetni! Menjünk tovább és most már csak a szakemberek weboldalai közül válogassunk, találunk közötte olyan lehetőségeket ahol már már a cég fizet azért, hogy elvégezze a munkát, csak azért hogy elnyerje egy bajban lévő ügyfelei kegyét. Vannak másolatok, melyek a jobb találati listából szednek ki tartalmat azt hirdetve, hogy 25 éve a lakosság szolgálatában tevékenykednek, de annyi munkát és tartalmat nem tudtak magukba szívni ez idő alatt, hogy sajátos tevékenységi kört és munkaleírást adjanak magukról.


Ha nem akarunk belemélyedni azért mert nincs rá időnk, általában ez a fő probléma fogadják segéltségül az alábbi elérhetőséget http://www.zarcsere-zarszerviz-1-kerulet.hu Ezen az oldalon minden zárcsere műveletnek megvan a sava, borsa. Aki nem hiszi járjon utána!

zarcsere-zarszerviz.jpg

Zárcsere Budapest

111167-glowing-green-neon-icon-business-key7.pngZárcsere azonnal szolgáltatásunk Budapesti ügyfeleink számára érhető el a nap 24 órájában, 365 napon keresztül. Az azonnal szó vészhelyzetre utal, olyan szituációra, amikor azonnali közbeavatkozásra, zárcserére van szükség, mert a helyzet azt követeli. Budapesti cég révén, érthetően ezt a zárcsere szolgáltatást kizárólag a fővárosban lakó ügyfeleinknek tudjuk biztosítani.Említenénk pár példát, amikor azonnali zárcserére van szükség. Elsősorban sürgősségi zárnyitás, ajtónyitás után, amikor az ajtó kulcsra van zárva és csak roncsolással, fúrással nyitható a zárszerkezet. Az ilyen zárnyitásoknál egy profi, szaktudással bíró kolléga munkavégzése esetén, az ajtó nem sérül, csupán a zár, amely majd cserére szorul. Ez sajnos legtöbbször akkor fordul elő, amikor egy idős személy rosszul lesz a lakásban, nem tud ajtót nyitni, az pedig belülről be van zárva. Olyan is előfordul, amikor egy kisgyerek poénból ráfordítja a kulcsot, vagy pedig annyira kicsi, hogy nem tudja, mit csinál, és kizárja a szülőt a lakásból.

Tovább

Kínai ajtózár csere

Budapest területén egy órán belül!

Mi mást tehetnénk ha már egy meglévő de sajnos silány minőségű bejárati ajtónk van? Kezdhetnénk az ajtócsere műveletével, igen ám de van olyan lakástulajdonos aki épphogy ki tudta kalkulálni a lakás vásárlás után a tisztasági festést illetve ezzel párhuzamosan kisebb mértékű felújításba kezdett de a fő védvonal cseréjére már nem jutott az amúgy is kevés költségvetésből. Nem tehetünk mást minthogy zárat cserélünk a Kínai ajtónkban. És ha már cseréjük akkor az alsó vagy a felső zárnál kezdjük a cserét?  Találtunk a internet sztrádáján egy erre a szakterületre specializálódott céget mely mindenképpen az alsó zár cseréjét alkalmazza hiszen ez a zárszerkezet 11 ponton reteszeli az ajtót, míg a felső minden esetben 3/4 ponton zár. Magyarázat lehet a kérdésre az is, hogy nem mindegy milyen minőségben történik a zárcsere hiszen a záródási pontok reteszelését az a szerkezet fogja majd működtetni amelyet kiválasztunk. Elmondásuk szerint ez esetben a választás ugyan olyan kőrül tekintőnek kell, hogy legyen mint egy autó vásárlás, illetve egy lakás vásárlás hiszen erre a szerkezetre bízzuk összes értékeinket és biztonságunkat. Azt hangsúlyozzák minden megkereséskor, hogy nézzünk körbe a lakótérbe és mérjük fel mi az a tárgy, ereklye, érték, bármi ami egy betörés után óriási hiányt generálna az életünkben és annak megfelelően cselekedjünk a biztonságunk terén.

Ha még is kételyekbe esnénk és nem tudjuk egyedül felmérni ezt a rést pajzson ajánlom mindenkinek aki biztonságot szeretne a bejárati ajtó mögött.

 

Zárszerviz Budapest területén

Egy szolgáltatás minden esetben jól jöhet feltéve ha ember életről van szó akkor nincs mérlegelési lehetőség. Így volt ez a minap. Az ügyfél telefonált, hogy ebédre várta a harmincegy éves lányát aki nem jelent meg, majd elment a lakására megnézni mi történhetett. A lámpa világított de a telefon hívásra nem válaszolt senki. Szerintem azért a tíz órás idő eltolódás amelyet várt a zárszerviz szolgáltatás igénybevételével nem mondható aggodalomra jellemzőnek. A hívástól számított tízen ötödik percében megérkezett a szolgáltatásunk az ügyfél nagy meg könnyebülésére. Természetesen parkolási lehetőség csekély mennyiségben volt, ez nehezítette az eljárás idejét. Szerszámok készenlétben liftre várva egy élethossznak tűnő idő elteltével megérkeztünk az 5. emeleti lakás ajtóhoz mely belülről be volt zárva. Természetesen ellenöriztem melyik zár van bezárva az ajtón, mert az ember akkor is biztonságban akar lenni ha a lakásában tartózkodik. Két darab zár volt bezárva, az egyikben benne a kulcs belülről. Tudtuk hogy baj van. Körülbelül két és fél perc alatt aktiváltam a zárakat majd az ajtó lapját benyitva a földön fekve találta meg az ügyfelem a lányát aki eszméletlen állapotban volt. Kétségbe esése akkora volt, hogy eszméletét vesztette. Nem az első eset működésünk során, hogy hasonló területen kell munkát végezni ezért mindkét személyt az oldalára fordítottam majd jeleztem a segélyhívó szolgálatnak az esetet. Az ügyfél pár perces eszméletvesztés után magához tért majd megköszönte az eljárást amit ebben az esetben tanúsítottunk. Tudjuk, hogy minden egyes perc számít ilyen kétes kimenetelű esetekben ezért mentálisan és fizikálisan is fel kell készülnünk egy egy kellemetlen helyzetre. A mentők kiérkezéséig megkezdődött az ajtó helyreállítása melyet erre a célra kifejlesztett szerviz autóink készletéből azonnal pótoltunk. A kulcs átadása után az ügyfél kipróbálta az ajtó működését illetve zárhatóságát, majd meleg és szívélyes kézfogással megköszönte a közreműködésünket. A lift lefelé menetekor végig gondolva azt, hogy milyen kimenetele lehet volna az esetnek Örömmel töltött fel, hogy segíteni tudtunk ilyen elcsépelt helyzetben is. Bármilyen zárástechnikai esetben  hívja Non Stop szerviz szolgálatunkat, reméljük partnereik lehetünk elcsépelt helyzetekben is, nem számítva arra, hogy csak a zsírosabb jobban fizetős címekre apellálunk. 

zarszerviz_minden_nap.jpg

Otthonunk védelme Budapest területén

Hogyan védekezzünk a bűnözők ellen

Ha az utcáról betérő betörő,rabló, illetéktelen behatoló betolakodik otthonunk szférájába,azzal nem csupán anyagi veszteség érhet minket, de egyúttal személyes komfortzónánk és biztonságérzetünk is sérül! Éppen ennek érdekében mindent meg kell tennünk a saját nyugalmunk és biztonságunk érdekében!

Végtelen harc folyik a bűnözők és az illetéktelen behatolók illetve a vagyontárgyaikat megvédeni igyekvő tisztességes Magyar állampolgárok között!

Mindkét félnek nagy erőfeszítéseket kell tenni azért, hogy megőrizze, biztonságban tudja illetve a másik oldalról vagy megszerezze, ellopja az értékeket. 

Modern vagyonvédelmi, informatikai, biztonságtechnikai, zárástechnikai  technológiák ismerete ebben a "versenyben" kimondottan döntő lehet. Az okos, felgyorsult, digitalizált, kultúrával lépést nem tartók, csak bukdácsolnak a tájékozatlanok álljanak bármelyik oldalon is egyre nagyobb bajba kerülhetnek!

A naivitásukért, hiszékenységükért és, feltételek nélküli bizalomért, már nagyon sokan nagyon súlyos árat fizettek!

Csokorba szedtem néhány megfelelő és naprakész megoldást melyek tudatában csökkenteni tudjuk a káros kimeneteleket az értékeink és ingóságainkra nézve.

A betörők már nagyon régóta előzetesen tájékozódnak akár kifigyeléssel, akár körbejárással, szokásaink feltérképezésével képet alkotnak a lehetséges otthon tartózkodásunkról. Ez lehetséges a szeméttárolók adatainak böngészése során fellépő adatok összegzéséből adódóan is. Számlák, blokkok, szelvények, csomagoló anyagok tartalmából következtetni lehet egy minőségi vagy szerény életvitelről. Esetekben a szomszédunk akarva akaratlanul támaszt olyan hiedelmeket melyek más számára csak illúzió lehet. 

A vadászetikett új generációs vonala már az internet hálóján is kutakodik. Facebookon és a közösségi oldalakon számtalan mennyiségű információval látunk el és támogatunk olyan személyeket akik ezzel visszaélnek.

Második körbe sorolnám a Byte zseniket akik a technika fejlődésével párhuzamosan fejlődnek, használva az elektronika kihasználatlan és számunkra járatlan területeit. Ezen személyeknek egy riasztórendszer inaktiválása könnyűszerrel végezhető el, pláne ha az autónkról beszélünk. Feltört gépjárművek Gps adait felmérve esetekben  a mentett útvonal hálózatról körvonalazható az a terület ahol nagyobb értékek lapulnak. Pláne akkor ha a lakásunk kulcsa vagy a garázs távirányítója az autóban van elhelyezve. Már csak annyi a feladata,hogy előbb érjen az ingatlanba mint a tulajdonosa.

Besurranók, Pókemberek kihasználva a lehetőséget bukó nyíláson hagyott műanyag ajtókon, erkély ajtókon, vagy azok befeszítésével jutnak be otthonunk szférájába és a tettlegességtől, és az erőszaktól sem riadnak vissza a cél érdekében, majd úgy állnak tovább ahogy jöttek csak jól megtömött zsebeik változnak.

Fekete özvegyek, kábítók azzal a céllal ismerkednek, hogy egy előre kitervelt időpontba megfosszák a készpénzüktől és aranyékszereitől álomba szenderült ügyfeleiket, majd távozva a bank kártya tartalmától melynek természetesen a kódszáma a hátlapra van integrálva kétoldalú ragasztóval.

Hazánkban egyre több hír érkezik olyan rablási módokról is mikor is az otthonban lévő tulajdonost és családját előre kitervelten, és csoportosan elkövetve az ajtón pici lyuk kialakításával altatógázt injektálnak a légtérbe melytől álomra szenderülnek az ingatlanban élhelyezkedő személyek. Feltehetően ez konkrét irányú támadás kivitelezésére alkalmas szektora a rablás, vagy lopás hátterének.

Majd a végső és egyben az első a legprofibb betörő az aki minden bevet egy, egy sikeres támadás érdekében. Számíthat az internetre zár típusok leírása,anyaguk összetétele, alkatrészek illeszkedése, szerszámok rendelése, stb minden a rendelkezésére áll. Zártöréssel, savazással, letapogatással, de akár még fal bontással is eléri célját mert profi és megvan az ereiben a fent leírt gondolkodásmód, és a tökéletes kivitelezés komponense.

Ha nem mi a karunk lenni a következő áldozat okosabbnak kell lennünk mint egyes bűnözők, nem mindegy ugyanis kivel, milyen, mennyiségű információt osztunk meg, kit engedünk a saját auránk köré.

Nem elég azonban csak saját magunkra koncentrálni, hiszen gyerekeink ,szüleink, nagyszüleink kockázati tényező is igen magas. Könnyebb megvezetni az idősebbet illetve rászedhetőbb a tapasztalatlan. 

 

 

Lakatos I.kerület

Lakatos szolgáltatások egy órán belül 30 perc alatt.

Zárlakatos legfontosabb feladata az zárnyitás és  ajtónyitás. Több ember vélekedik úgy, hogy egy bezárt ajtó nyitása megoldható berúgással illetve felfeszítéssel. Üzenjük ,hogy nem jól gondolják. Ugyanis a betört bejárati ajtók helyreállítási költsége sokkal nagyobb lehet, mint ha azt egy zárlakatos végzi. Szakemberek folyamatos tapasztalattal amely nap mint több számban áll rendelkezésre úgy nyitja ki a bejárati ajtónkat,hogy az a legkisebb mértékben  se sérüljön meg. Esetekben a zártest a és a zár cserére szorulhat de ez mind helyszín és munka függő.
A legtöbbször előforduló ok, amiért a szolgáltatást igénybe kell venni, az hogy elhagyjuk a lakás kulcsunkat,beletörjük a zárba a kulcsot,illetve elhasználódik a zár, vagy ha a huzat becsapja az ajtót, akkor is érdemes lakatost hívni. Minden ember szíve joga,hogy ajtója roncslás mentesen legyen nyitva. Ha már megtörtént a baj, szeretnénk, ha a helyreállítás a legrövidebb időn belül megtörténne.
Sok esetben a az akadó nehezen zárható ajtók javítása "ráér" kategóriába tartozik,de amikor problémás helyzetbe kerültünk a segítség azonnal kell.Általában a segítség egy órán belül meg is érkezik és 30 perc alatt végez.
Érdemes tudni, hogy az a cég, aki nem vállal a munkájára garanciát, azzal nem érdemes a munkát vállaltatni. Főleg olyan szempontból sem ha végig nézzük weboldalaikat sok "zárszerelő illetve zárcsere mester"még a cég adatait sem osztja meg ügyfeleivel Ön meg ellenkező esetben be engedi a lakásába. De it egy jó példa arra az esetre hogy ha egy zárlakatos a munka megkezdése előtt a személyi igazolványunkat kéri, illetve azt hogy igazoljuk, hogy mi abban a lakásban élünk életvitel szerint attól nem kell meglepődnünk. Ez a munkájuk részét képezi mindenek felett. Hiszen ha nem bizonyosodna meg róla, kinek a lakását nyitja ki, akkor kérésre bárki bárkinek a lakását kinyitja és értékeit eltávolíthatja. A Rendőrség és a Nemzeti szervezetek is előszeretettel alkalmaz a munkáihoz hivatásos lakatos mestereket.

Ezután joggal merül fel a kérdés, hol is találunk olyan szakembert, akinek a munkájában és személyében megbízhatunk, és nem dolgozik egy kisebb vagyonért? Nos,bármelyik cégnél is döntünk,ellenőrizzük a soraikat a cégnevet,adószámot,cég székhely adatait. Ne dőljünk be olyan biztonságtechnikát végző cégeknek akik ellentétben Önnel semmit nem közölnek magukról a telefonszámuk és e-mail címükön kívül. Az árak magas eltérést mutatnak van ahol kiszállási díj nélkül de dupla munkadíj ellenében dolgoznak,és van olyan lehetőség ahol a munkadíj irreálisan alacsony a munka vállalásánál nyilván itt az anyag költség lesz magasabb,és tapasztaltunk már olyan esetet is ahol a munkát a cég hanyag árukészlete miatt nem tudta elvégezni és az ügyfél tartozott 5.000 Ft +áfa kiszállási díjjal.

Ami hatalmas előnyt jelent ebben a felgyorsult mai világban az Önök számára, hogy nem csak nyolc órában vehetjük igénybe a szolgáltatást, hanem a nap 24 órájában munkára készen állnak a lakatos szakemberek. 
Csakis ajánlani tudjuk magunkat megannyi elégedett visszatérő ügyfeleink és természetesen a leendő ügyfeleink számára.
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

lakatos_i_kerulet.jpg

 

Zárcsere

Zárcsere

A zárcsere művelet sikerességének és stabilitásának elsődleges lépése, hogy olyan típusú zárbetét,és zártest kerüljön a cserére, ami minimum középkategóriába sorolható,ellenállóbb a külső behatásoknak,rendelkezik MABISZ 4-5. minősítéssel.

El lehet végezni a zárcsere folyamatát,kisebb költségek igénybevételével de mindenki tudja,hogy olcsó húsnak híg a leve alapon ha a beépítésre kerülő zárbetét alacsony minőségű, nem felel meg a kívánalmaknak és elvárásoknak, akkor az nem nyújt kellő biztonságot, ami annyit jelent, hogy a szerencsére bízzuk értékeinket és tálcán kínáljuk ingóságainkat.

Zárcsere a mindennapokban

 

Minden ember rendelkezik értékkel otthonában, éppen ezért, az értékek nagyságrendjétől függetlenül a zárcsere kérdése mindenkit érint, kivétel nélkül. 

Sok esetben a piacnak gyorsaságra van szüksége perecek alatt végezzük el a szakmunkát és ez a minden esetben a biztonság rovására megy.

A rettegett ítészek ebben a szférában maguk az illetéktelen behatolók akik vagy megdöbbenéssel vagy éppen ellenkezőleg vidáman értékesítik tapasztalataikat,csiszolják tudásukat az értékeinket védő ajtók zárszerkezetin.

Ha körbenéz a zárcsere szegmens hirdetéseiben a szakemberek akár tapasztalatból akár a tapasztalat hiányán kívül minden esetben felhívja figyelmét az ügyfél értékeit a külvilágtól elzáró ajtó zárszerkezetének silány minőségéről esetekben a védelmi szint növeléséről ám erről tudomást sem veszünk.

Zárcsere és a biztonság


Nagyon nehezen ítélhető meg szakember alkalmazása nélkül hogy ma mit is nevezünk biztonságos otthonnak illetve hogyan alakítsunk biztonságos élet teret családunk és értékeink részére.

Szolgáltatásaink átfogóak mindenki számára sajátos zárcsere alkalmazását ajánlom az értékek védelmére optimalizálva gondolok ebben a formában arra.hogy 1000 forintos zárbetéttel ne akarjuk milliós tételeket biztosítani az otthonunk zegzugaiban.

Otthonunk zárrendszerének biztosítása nagyon sok tényezőből áll, ám elsődleges, hogy az illetéktelen behatolókat hogyan és milyen módon zárjuk ki lakásunkból.

A szempont vagyontárgyaink és ingóságaink figyelembevételénél, rengeteg dolog,ereklye, sérülhet egy betörés során, ami más számára értéktelen lehet, ám magunk részére magas érzelmi értékkel bír, ebből adódóan nem pótolható. 

Hatástanulmányaink azt mutatják,hogy egy megfelelően ügyfékre szabott zárcsere után javulhat az életminőség érzése mert nem kell azon aggódnunk eltávozásunk során,ki mikor miért és nem utolsó sorban mit vitt el az otthonunkból.

Zárcsere szolgáltatásaink:

 

  • Zárcsere
  • Zárszerelés
  • Zárszerviz
  • Biztonsági ajtó zárcsere
  • Műanyag ajtó zárcsere
  • Kínai ajtó zárcsere
  • Hisec ajtó zárcsere
  • Tollas kulcsos zárcsere
  • Tűkulcsos zárcsere
  • Fogaskerekes zárcsere

Zárcsere szükségessége 

 

zarak_csereje.jpg

A fenti képek jól mutatják a biztonságtechnika hiányosságát melyet az illetéktelen behatolók minden esetben ki is használnak. Az ajtó síkjából kilógó zárbetét felhívás számukra ,az esetek többségében az ilyen vagy ehhez hasonló típusú ajtók feltörését és a mögötte lévő értékeket szeretik zsákmánynak tekinteni. Ha észre vesz hasonlóságot a képek és az Ön értékeit védő egységek között azonnal cselekedni kell!

A zárcsere sajátos logikát igényel,ismerni kell elsősorban az ellenfelek az esetek többségében az illetéktelen behatolók szokásait,gondolat meneteit melyeket csak a szakmában magas tapasztalattal felvértezett zárszakértők tudnak felvonultatni.

Zárcsere Budapest területén

 

Egy órán belüli munkakezdéssel,garanciával vállaljuk munkáinkat rejtett költségek és kiszállási díj nélkül éjjel nappal.

Ha Zár probléma akadt mi vagyunk a megoldás kulcsa hívjon ,hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 Zárcsere Non Stop

 

Szolgáltatási területeink:

ZÁRCSERE I. KERÜLET VIZIVÁROS, ZÁRCSERE II. KERÜLET RÓZSADOMB, ZÁRCSERE III. KERÜLET ÓBUDA, ZÁRCSERE IV. KERÜLET ÚJPEST, ZÁRCSERE V. KERÜLET BELVÁROS, ZÁRCSERE VI. KERÜLET TERÉZVÁROS,ZÁRCSERE VII. KERÜLET ERZSÉBETVÁROS, ZÁRCSERE VIII. KERÜLET JÓZSEFVÁROS,ZÁRCSERE IX. KERÜLET FERENCVÁROS, ZÁRCSERE X. KERÜLETKŐBÁNYA,ZÁRCSERE XI. KERÜLET GAZDAGRÉT,ZÁRCSERE XII. KERÜLET HEGYVIDÉK, ZÁRCSERE XIII. KERÜLET ANGYALFÖLD, ZÁRCSERE XIV. KERÜLET ZUGLÓ, ZÁRCSERE XV. KERÜLET ÚJPALOTA ,ZÁRCSERE XVI. KERÜLET SASHALOM, ZÁRCSERE XVII. KERÜLET KERESZTÚR, ZÁRCSERE XVIII. KERÜLET PESTLÖRINC, ZÁRCSERE XIX. KERÜLET KISPEST, ZÁRCSERE XX. KERÜLET ERZSÉBET,ZÁRCSERE XXI. KERÜLET CSEPEL, ZÁRCSERE XXII. KERÜLET BUDAFOK,ZÁRCSERE XXIII. KERÜLET SOROKSÁR

Linkek:

Zárcsere

Zárszerviz

Zárcsere Budapest  

Zárszerviz Budapest

Lakatos

Zárcsere I. kerület Viziváros

Referenciáink közé sorolható az I. kerület Batthyányi utcában lévő társasház melyben az elmúlt időszakban Elzett zárbetétek lettek kulcsa kódolva a költségek csökkentésért ,hogy ne kelljen lecserélni a házban lévő lakók kulcsait.
A fenti zárbetétek cseréje néhol szükségessé tette a Mcm Elzett, portál zárak cseréjét is melyeket a helyszínen minden méretben pótolni tudtunk. 
A tárolók folyamatos feltörése miatt biztonsági ajtórács szerkezet szereltünk fel a lejárat elé mely biztonságossá teszi az ingóságok védelmét.
Továbbá a társasházi magán lakások bejárati ajtóin Miskolci hevederzárakat, Potent másodzárakat szereltünk fel a magasabb biztonság érdekében.
Cisa páncél ajtó zárcsere és Cisa zárkódolása volt a feladat két ingatlan bejárati ajtóján ,hogy a régi lakó ne tudja használni a kulcsával a zárat.
A társasház bejárat ajtóját Mágnes zár szereléssel erősítettük meg mely elláttunk Dorma ajtó behúzó szerkezettel mely tökéletesen húzza be az ajtó télen és nyáron.
Postaláda zárcsere és és új Postaládák szerelése történt a régi leveles szekrények helyére.
Köszönjük maradunk tisztelettel az önök ZÁRCSERE szolgáltatója!

Szolgáltatásaink:

ZÁRCSERE
ZÁRSZERVIZ
ZÁRSZERELÉS
ZÁRJAVÍTÁS
MAUER ZÁRCSERE
MUL-T-LOCK ZÁRCSERE
VIRO ZÁRCSERE
DIERRE ZÁRCSERE
CISA ZÁRCSERE
S.A.B ZÁRCSERE
MOTTURA ZÁRCSERE
MŰANYAG AJTÓ ZÁRCSERE
HI SEC AJTÓ ZÁRCSERE
KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján 24 órában.
Minden ZÁR problémára van megoldásunk.
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

06 70 2000 400 ZÁRCSERE NON STOP

http://www.zarcserekerulet.hu/index.html

Zárcsere I. kerület

ZÁRCSERE I. KERÜLET GYORS SZOLGÁLAT EGY ÓRÁN BELÜL ELÉRHETŐ!

ZÁRCSERE 1.KERÜLET VIZIVÁROS

Zárcsere az I. kerületben


NON STOP ZÁRCSERE SZOLGÁLAT ELÉRHETŐ AZ ÉV 365 NAPJÁN 24 ÓRÁBAN HA MEGKOPOTT A ZÁRBETÉT ÉS NEM NYÍLIK AZ AJTÓ,
VAGY ÉPPEN EMIATT NEM ZÁRÓDIK,ELLOPTÁK VAGY ELHAGYTA LAKÁS KULCSAIT,
BETÖRTEK LAKÁSÁBA,ÉPPEN CSAK KILÉPETT ÉS HUZAT BECSAPTA AJTAJÁT,
ZÁRAT KELL JAVÍTANI,PLUSZ ZÁRAT KELL SZERELNI?
KÍNAI AJTÓ ELROMLOTT?
MŰANYAG AJTÓNAK A KILINCSE NEM MOZOG?
BEZÁRTA AUTÓJÁBA A KULCSOT?
NEM ÉRZI MAGÁT BIZTONSÁGBAN?

ZÁRCSERE I. KERÜLET 
1 ÓRÁN BELÜLI MUNKAKEZDÉSSEL.
MI VAGYUNK A MEGOLDÁS ZÁRSZERVIZ I.KERÜLET PROBLÉMÁRA.
AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIN24 ÓRÁBAN ELÉRHETŐEK:

06 70 2000 400 NON STOP ZÁRCSERE I. KERÜLET

Zárcsere a biztonságunk érdekében

 

ZÁRCSERE A BIZTONSÁGUNK ÉS ÉRTÉKEINK ÉRDEKÉBEN A LEGFŐBB DOLOG,ZÁRAK,ZÁRBETÉTEK,ZÁRTESTEK,HEVEDERZÁRAK,ÚGYSZINTÉN 
OTTHONUNKAT VÉDIK AZ ILLETÉKTELEN ÉS KÉRETLEN BEHATOLÓK ELLEN EZÉRT NAGYON FONTOS, HOGY A MEGFELELŐ MINŐSÉGBEN ÉS ANYAG FELHASZNÁLÁSBAN VÁLASSZUK KI ÉRTÉKEINK ÉS SZERETTEINK VÉDELMÉRE. 
A LEGÚJABB TECHNIKA SZERINT KOMBINÁLTATÓ A MECHANIKUS VÉDELEM ÉS AZ ELEKTRONIKUS VÉDELEM. 
EZÁLTAL TÖBBSZÖRÖS VÉDELEM ÉRHETŐ EL A BIZTONSÁG SZINTJÉN. 
MINÉL NAGYOBB AKADÁLLYAL TALÁLJÁK SZEMBE MAGUKAT AZ ILLETÉKTELEN BEHATOLÓK PL: FELFÚRÁS, FINOM NYITÁS  ,LETAPOGATÁS, TÖRÉS ÉS SAVAZÁS KÓDKÁRTYÁS ELLEN VÉDETT BETÉTEKNÉL, ANNÁL BIZTOSABB, HOGY NEM TUD ILLETÉKTELENÜL BEHATOLNI A CSALÁDUNK ÉS ÉRTÉKEINK SZFÉRÁJÁBA.
ZÁRCSERE SZOLGÁLATUNK ÉJJEL NAPPAL ELÉRHETŐ!

 

ITT JEGYEZNÉM, MEG HOGY NEM ELÉG EGY VAGY KÉT  ZÁRÓDÁSI PONT AZ AJTÓNKON ,KI KELL ALAKÍTANI TÖBB ZÁRÓDÁSI PONTOT. 
HA LEHET ÉS PÉNZTÁRCÁNK ENGEDI A LEHETŐ LEGTÖBBET ÁLDOZZUNK ERRE A PONTRA.
EZÉRT ÉRDEMES TÖBB PONTOS BIZTONSÁGI ZÁRAT VAGY HEVEDERZÁRAT BESZERELNI, MIVEL AZ TÖBB PONTON ZÁRÓDIK, ÉS NAGYON MEGNEHEZÍTI A BETÖRŐK DOLGÁT. 

FONTOS, HOGY A ZÁRBETÉT MINŐSÉGE ÉS ANYAGAI MEGFELELJEN A BIZTOSÍTÓK ÁLTAL ELŐÍRT SZABVÁNYOKNAK GONDOLOK ITT A MABISZ MINŐSÍTÉSRE, EZÉRT HA ÖN ÚGY GONDOLJA, HOGY ZÁRJA NEM FELEL, MEG A KÖVETELMÉNYEKNEK MIHAMARABB CSERÉLTESSE LE,ESETLEG KÉRJE KI BIZTOSSÁGTECHNIKUS SZAKVÉLEMÉNYÉT. 

INKÁBB MOST FORDÍTSON MAGASABB TÖBBLET KÖLTSÉGET A BIZTONSÁGÁRA ÉS ÉRTÉKEI VÉDELMÉRE, MINT EGY ESETELEGES BETÖRÉS UTÁN A SOKSZOROSÁT AMELYNEK AZ A VÉGE "HOGY MIÉRT NEM LÉPTEM MEG EZT ELŐBB".

ZÁRCSERE I.KERÜLET SZOLGÁLTATÁSAINK

 

- ZÁRCSERE I.KERÜLET

- ZÁRJAVÍTÁS  I.KERÜLET
- LAKATOS   I.KERÜLET
- AUTÓ NYITÁS
- AJTÓNYITÁS I.KERÜLET
- OLDALRÚD ZÁRCSERE I.KERÜLET
- FELHÚZÓ KILINCSES AJTÓ ZÁRCSERE I.KERÜLET
.GU,FHUR,MACO,KFW,ROTO,ELZETT
- BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE (MOTTURA,CISA,MULTLOCK,DIERRE,CR,VIRO,SAB,KESO I.KERÜLET)
- BIZTONSÁGI AJTÓ GYÁRTÁSA I.KERÜLET
- AJTÓRÁCS ÉS ABLAKRÁCS GYÁRTÁSA  I.KERÜLET
- POSTALÁDA ZÁRCSERE I.KERÜLET
- SZÉF NYITÁS  I.KERÜLET
- HEVEDERZÁR SZERELÉS,JAVÍTÁS,CSERE  I.KERÜLET
- MÁSOD (KISEGÍTŐ) ZÁRAK SZERELÉSE  I.KERÜLET
- ELEKTROMOS ÉS MÁGNES ZÁRAK TELEPÍTÉSE  I.KERÜLET
- AJTÓ BEHÚZOK SZERELÉSE  I.KERÜLET
- FŐ ÉS VEZÉR KULCS RENDSZEREK KIALAKÍTÁSA  I.KERÜLET
- BETÖRÉSVÉDELEM  I.KERÜLET
- BETÖRÉS UTÁNI ZÁRCSERE  I.KERÜLET

BUDAPEST TERÜLETÉN EGY ÓRÁN BELÜLI MUNKAKEZDÉSSEL VÁLLALJUK
ZÁRCSERE I. KERÜLET MUNKÁINK.

REJTETT KÖLTSÉG NÉLKÜL FIX ÁRON DOLGOZUNK AZ ÉV 365 NAPJÁN,ÉRDEKLŐDJÖN
ZÁRSZERVIZ I. KERÜLET SZERVIZSZOLGÁLATUNK NON STOP TELEFONSZÁMÁN AZ AKTUÁLIS KIAJÁNLOTT MUNKA ELLENÉRTÉKÉRŐL.

Zárszerviz mint Zárcsere 

 

Évente 50.000 betörésben, 18 milliárd forintot zsákmányolnak a betörők Magyarországon. 
100 ügyből csak huszonötöt old meg a rendőrség, és az ellopott értékeknek még a három százalékát sem találják meg. 


Pedig a betörők nem vagy kevésbé dörzsöltek. 


70 százalékuk a csavarhúzós,befeszítős, ajtóberúgós módszert alkalmazza. 


A riasztók kikapcsolásával sem sokat foglalkoznak, az azzal védett lakásokban egyszerűen csak gyorsan, élesítési időn belül dolgoznak a kivonuló szolgálatok kiérkezése előtt.


Ezt az időt kell meghosszabbítanunk különböző biztonságtechnikai eszközök segítségével,hogy több betörőt távol tartsunk értékeinktől.


ZÁRSZERVIZ szolgáltatásunk tellesen kimeríti a zárástechnika és a biztonságtechnika terén alkalmazható védelmi egységeit illetve a napi munkáinkból adódóan alkalmazzuk a régi és új védelmi egységek telepítését a rosszakarók távol tartása végett. 
Ügyfeleink 90% ban megfogadják tanácsainkat melyből akár a felét azonnal alkalmazzák is.
A betörések 90%  ban a legrosszabb biztonságtechnika és zárástechnikával ellátott lakás ajtókon történik mely szemrevételezéskor kiderül.


Ha ezen a sarkalatos pontokon változtatunk megnyújtva a nyitás idejét a betörés nem jön létre.

ZÁRCSERE SZAKEMBEREINK ÉJJEL-NAPPAL VÁRJÁK HÍVÁSÁT AKÁR ÁTALAKÍTÁSSAL,MEGERŐSÍTÉSSEL,VAGY ZÁRCSERÉVEL BIZTONSÁGBAN TUDHASSA
SZERETTEIT ÉRTÉKEIT.

HÍVJON HOGY JÓL ZÁRÓDJON A NAPJA:  06 70 2000 400 NON STOP

2006.jpg

Tevékenységi területeink:

 

Zárcsere I. kerület, Zárcsere Budai Vár, Zárcsere Viziváros,

Linkek:

Zárcsere I. kerület Viziváros 

Zárszerviz I. kerület  

Lakatos I. kerület Viziváros