Zárcsere- Zárszerviz gyors szolgálat éjjel- nappal hívható.

Zárcsere - Zárszerviz Budapest

Zárcsere - Zárszerviz Budapest

Lakatos I.kerület

Lakatos szolgáltatások egy órán belül 30 perc alatt.

2015. május 26. - Zárkirály
Zárlakatos legfontosabb feladata az zárnyitás és  ajtónyitás. Több ember vélekedik úgy, hogy egy bezárt ajtó nyitása megoldható berúgással illetve felfeszítéssel. Üzenjük ,hogy nem jól gondolják. Ugyanis a betört bejárati ajtók helyreállítási költsége sokkal nagyobb lehet, mint ha azt egy zárlakatos végzi. Szakemberek folyamatos tapasztalattal amely nap mint több számban áll rendelkezésre úgy nyitja ki a bejárati ajtónkat,hogy az a legkisebb mértékben  se sérüljön meg. Esetekben a zártest a és a zár cserére szorulhat de ez mind helyszín és munka függő.
A legtöbbször előforduló ok, amiért a szolgáltatást igénybe kell venni, az hogy elhagyjuk a lakás kulcsunkat,beletörjük a zárba a kulcsot,illetve elhasználódik a zár, vagy ha a huzat becsapja az ajtót, akkor is érdemes lakatost hívni. Minden ember szíve joga,hogy ajtója roncslás mentesen legyen nyitva. Ha már megtörtént a baj, szeretnénk, ha a helyreállítás a legrövidebb időn belül megtörténne.
Sok esetben a az akadó nehezen zárható ajtók javítása "ráér" kategóriába tartozik,de amikor problémás helyzetbe kerültünk a segítség azonnal kell.Általában a segítség egy órán belül meg is érkezik és 30 perc alatt végez.
Érdemes tudni, hogy az a cég, aki nem vállal a munkájára garanciát, azzal nem érdemes a munkát vállaltatni. Főleg olyan szempontból sem ha végig nézzük weboldalaikat sok "zárszerelő illetve zárcsere mester"még a cég adatait sem osztja meg ügyfeleivel Ön meg ellenkező esetben be engedi a lakásába. De it egy jó példa arra az esetre hogy ha egy zárlakatos a munka megkezdése előtt a személyi igazolványunkat kéri, illetve azt hogy igazoljuk, hogy mi abban a lakásban élünk életvitel szerint attól nem kell meglepődnünk. Ez a munkájuk részét képezi mindenek felett. Hiszen ha nem bizonyosodna meg róla, kinek a lakását nyitja ki, akkor kérésre bárki bárkinek a lakását kinyitja és értékeit eltávolíthatja. A Rendőrség és a Nemzeti szervezetek is előszeretettel alkalmaz a munkáihoz hivatásos lakatos mestereket.

Ezután joggal merül fel a kérdés, hol is találunk olyan szakembert, akinek a munkájában és személyében megbízhatunk, és nem dolgozik egy kisebb vagyonért? Nos,bármelyik cégnél is döntünk,ellenőrizzük a soraikat a cégnevet,adószámot,cég székhely adatait. Ne dőljünk be olyan biztonságtechnikát végző cégeknek akik ellentétben Önnel semmit nem közölnek magukról a telefonszámuk és e-mail címükön kívül. Az árak magas eltérést mutatnak van ahol kiszállási díj nélkül de dupla munkadíj ellenében dolgoznak,és van olyan lehetőség ahol a munkadíj irreálisan alacsony a munka vállalásánál nyilván itt az anyag költség lesz magasabb,és tapasztaltunk már olyan esetet is ahol a munkát a cég hanyag árukészlete miatt nem tudta elvégezni és az ügyfél tartozott 5.000 Ft +áfa kiszállási díjjal.

Ami hatalmas előnyt jelent ebben a felgyorsult mai világban az Önök számára, hogy nem csak nyolc órában vehetjük igénybe a szolgáltatást, hanem a nap 24 órájában munkára készen állnak a lakatos szakemberek. 
Csakis ajánlani tudjuk magunkat megannyi elégedett visszatérő ügyfeleink és természetesen a leendő ügyfeleink számára.
Hívjon hogy jól záródjon a napja!

lakatos_i_kerulet.jpg

 

süti beállítások módosítása